Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Kurs för dig med barn i åldern 0-6 år

Fredag den 9 september startar Trygghetscirkeln, en kurs om hur man som förälder kan hjälpa sina barn att bli trygga och få god självkänsla. Välkommen till familjecentralen i Gislaved!

Att vara förälder kan vara en av de svåraste uppgifter som finns. Alla föräldrar vill ge sina barn trygghet, men det är inte alltid lätt att veta hur och ibland känner man sig kanske inte trygg själv. Trygghetscirkeln är ett utbildningsprogram baserat på 50 års forskning kring vad som gör barn trygga och hur man som förälder kan hjälpa sina barn att bli trygga och få god självkänsla.

Anmäl dig till kursen

För intresseanmälan och frågor om kursen är du välkommen att kontakta någon av följande personer:

Ann-Therese Hill, familjebehandlare
Telefon: 0371-829 81

Sofia Jonsson, kurator/socionom
Telefon: 0371-816 99

Datum: start 9 september, 8 träffar på cirka 1,5 timme per tillfälle
Tid: fredagar klockan 14.00
Plats: familjecentralen, Norra Långgatan 25, Gislaved

Om Trygghetscirkeln

Kursen riktar sig till föräldrar med barn mellan 0 och 6 år som har tankar och funderingar kring sitt föräldraskap. Trygghetscirkeln hålls i grupp med 6-8 deltagare. Varje deltagare bestämmer själv hur mycket man vill dela med sig av sina erfarenheter.

Deltagandet är frivilligt, men som anmäld är det viktigt att komma varje gång. Vår erfarenhet är att det är svårt att ha barn med på träffarna, därför behöver ni i förväg ordna med barnvakt. Kursen är kostnadsfri.

Sidan uppdaterades senast: