Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Ett rött äpple med en urgröpning i form av ett hjärta.

Vet du någon vars insats borde uppmärksammas?

Det är dags att utse årets pristagare inom barn- och utbildningsförvaltningen. Vi vill ha din hjälp med att nominera någon du tycker gör något extra för att gynna barn och elevers lärande.

Barn- och utbildningsnämnden vill premiera personal som gör något utöver det vanliga i sitt arbete inom barn- och utbildningsförvaltningens verksamheter. Insatsen ska vara något som gynnar barn och/eller elever i sitt lärande. Det kan gälla pedagogiska insatser, arbetsplatsinsatser, sociala insatser, miljöinsatser med mera, och all personal anställd inom barn- och utbildningsförvaltningen kan nomineras.

Barn- och utbildningsnämndens arbetsutskott utser tre pristagare varje år som får dela på en prissumma på sammanlagt 15 000 kr.

Nomineringar kan lämnas enskilt eller av grupper. Barn/elever, föräldrar och personal är välkomna med nomineringar. Det är inte tillåtet att nominera sig själv. Fokus är att alla insatser ska leda till att barn och elevers lärande stärks.

Så här gör du för att nominera:

Ange den anställdes namn, arbetsplats och en motivering till vad den anställde gör som gynnar barns och/eller elevers lärande. Skriv även ditt namn, adress och telefonnummer.

Skicka din nominering via e-post till bun@gislaved.se alternativt via brev till:

Gislaveds kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen
332 80 Gislaved

Nomineringar ska lämnas senast den 17 oktober.

Sidan uppdaterades senast: