Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Välkommen till Centrumhallen

På torsdag den 6 oktober klockan 17-20 är det öppet hus och invigning av Centrumhallen i Gislaved. Kom och se den nya hallen och testa på olika aktiviteter.

I nästan 10 år har lokalerna stått tomma men nu är det full aktivitet i den nyrenoverade sporthallen. Kommunen hyr lokalen som numera innehåller två verksamhetsanpassade utrymmen för föreningarna GA Muay Thai och Gymnastikföreningen Vigör samt en större sporthallsyta. Under dagtid bedrivs skolidrott i sporthallen.

– När vi fick information om att Johannorre skolans gymnastiksal skulle rivas lyfte vi fram behovet av en ny idrottshall. Det är jätteroligt att skolelever nu har fått en ny idrottshall och att föreningslivet kan växa och utvecklas i anpassade lokaler, säger Therése Lakatos, utvecklingsledare på fritid- och folkhälsoförvaltningen.

Välkommen på invigning torsdag 6 oktober

Många som har passerat förbi centrala Gislaved har sett och förstått att det händer något i gamla konsumhuset. Nu kan du också se förvandlingen från butikslokal till sporthall och hur fina lokalerna blivit.

På torsdag den 6 oktober klockan 17.00-20.00 är det öppet hus i Centrumhallen, Köpmangatan 4-6 i Gislaved. Ingången är från parkeringen.

– I lokalerna finns nu en kampsportsförening som heter GA Muay Thai och Gymnastikföreningen Vigör. De kommer visa upp sina verksamheter och det finns även möjlighet att prova på deras idrotter. Dessutom kan du testa bollsporter i sporthallen själv eller tillsammans med Westbo Innebandyklubb, säger Therése Lakatos, utvecklingsledare på fritid- och folkhälsoförvaltningen.

Under kvällen blir det också invigningstal av Staffan Sjöblom, ordförande i fritid- och folkhälsonämnden och Maria Gullberg Lorentsson ordförande i barn- och utbildningsnämnden. Vi bjuder på kaffe, te och frukt. Välkommen!

Sidan uppdaterades senast: