Litet rött gästgivaremärke

INNEHÅLL

Sjö i höstlikt väder och vass i förgrunden.

Agnsjön är en av kommunens alla sjöar. Bilden är tagen av vår kommuninvånare Sandra Eriksson.

Vi är en del av Smålands sjörike - skicka oss din bästa bild!

I kommunen är vi rik på sjöar, vi har 388 stycken, och nu vill vi veta vilken som är din favorit! Skicka oss din bästa sjöbild i fotoutmaningen "Smålands sjörike". Du som deltar är med i utlottning av mössa, halsduk, reflex och tygkasse!

Var vi än befinner oss i kommunen så har vi förmånen att vara nära till sjöar och orörd natur. Tillsammans med kommunerna Värnamo, Ljungby och Hylte bildar vi Smålands sjörike. Smålands sjörike består av över tusen sjöar och vattendrag, där centrum är sjön Bolmen som är en av södra Sveriges allra största sjöar. Med våra 388 sjöar, allt från stora sjöar ner till små tjärnar i skogslandskapet, så är vår kommun verkligen sjörik!

Har du en favoritsjö?

Under november genomför vi en fotoutmaning. Vi vill gärna att du delar med dig av dina bästa sjöbilder tagna i kommunen. På så sätt låter du andra ta del av allt det vackra som finns i vår kommun. Bilden eller bilderna behöver inte vara tagen i närtid utan kan vara från när som helst på året.

Med "sjöar" menar vi alla former av sjöar och vattendrag. Det här kan exempelvis vara bild på sjön med den bästa badplatsen enligt dig, ån som rinner nära ditt hem, den sjö som du tycker ger den vackraste utsikten, eller en sjöbild som du verkligen gillar! För att nämna några varianter av bilderna vi gärna tar emot. Du bestämmer!

Solen på väg upp eller ner vid en frostig sjö.

Agnsjön i Hestra är en av kommunens 388 sjöar. Foto av Sandra Eriksson i Hestra.

Skicka in din bild till oss

Skicka in din eller dina bästa bilder till oss! Under november lägger vi på kommunens facebooksida upp ett urval av de bilder vi får in Länk till annan webbplats.

Några av bilderna kan också komma att läggas på Instagram under platsvarumärket A piece of Småland och turismsidan VisitGislaved.

Mejla dina bilder till oss, märk mailet med Smålands sjörike. Du kan också skicka bilderna via facebook/messenger men kvaliteten blir bättre när du mejlar. Berätta vilken sjö det är du tagit bild på, och gärna vad det är du tycker om med sjön! Du som är med i fotoutmaningen deltar i utlottning av mössa, halsduk, tygkasse och reflex.

Skicka din bild till oss senast 1 december.

Mer information om fotoutmaningen Smålands sjörike

  • Bilden ska vara tagen av dig.
  • Genom att skicka bilder till kommunen ger du oss tillstånd att publicera dem digitalt i alla våra olika kanaler så som webb, facebook, platsvarumärket A piece of Smålands instagramkonto samt turismsidan VisitGislaved.
  • Bilden ska vara GDPR-säkrad. Det innebär att bilden inte ska innehålla någon person som går att känna igen.
  • För att delta i utlottningen behöver vi ha din bild senast måndagen den 1 december.
  • Vi förbehåller oss rätten att välja vilka bilder vi publicerar.

Sidan uppdaterades senast: