Innergården vid Vitsippans vård- och omsorgsboende

Vitsippan (Gislaved)

På Vitsippan finns 68 lägenheter.

Vi på Vitsippan arbetar utifrån den nationella värdegrunden för äldreomsorg och att den ska vara vägledande för vår verksamhet och hur vi bemöter våra hyresgäster och anhöriga.

Utbudet på Vitsippan

  • På Vitsippans boende arbetar vi målinriktat med aktivering och träning.
  • Våra hyresgäster har möjlighet att beställa och köpa fot- och hårvård på plats.
  • Vårt café och kiosk på Vitsippstorget drivs av omsorgens personal och deras arbetstagare. För Kiosken och Cafeéts öppettider, se information i länklistan.
  • Information för Café Vitsippan.PDF
  • Sjuksköterska kan nås dygnet runt alla dagar i veckan. Varje boende har ett par expeditionsdagar i veckan då sjuksköterska finns på plats. Se särskild information för respektive boende.
  • Arbetsterapeut och fysioterapeut besöker boendet kontinuerligt under dagtid måndag-fredag. Vid behov av hjälpmedel eller insatser från arbetsterapeut eller fysioterapeut tar du kontakt med omvårdnadspersonal, som förmedlar ditt behov av insats.
  • Läkarkontakt regleras i avtal med Region Jönköpings läns vårdcentraler. Det innebär att läkare kommer till boendet varannan till varje vecka beroende på hur behovet ser ut. När du flyttar in på vård- och omsorgsboende kan du lista dig på den vårdcentral, som den aktuella läkaren utgår ifrån. Om du inte väljer att lista dig på den aktuella vårdcentralen får du själv ombesörja resa till vald vårdcentral.
  • Informationsbroschyr för Vitsippans vård- och omsorgsboende.PDF

Så här bor du hos oss

Ritning för lägenhet

Notera att ritningen endast är ett exempel på hur en lägenhet kan se ut hos oss.

Ritning över ett rum på Vitsippans vård- och omsorgsboende.

Kost och måltider

På Vitsippan kan anhöriga och besökare beställa och köpa mat i samband med ett besök hos våra hyresgäster. Meddela aktuell avdelning om du önskar beställa mat.

Kontaktinformation

Hitta till oss

Sidan uppdaterades senast: 2020-08-13