Digital träffpunkt

Välkommen till kommunens digitala Träffpunkt för seniorer, här träffas vi helt digitalt.

Tillsammans med andra kan du delta i olika aktiviteter hemifrån via din mobil, surfplatta eller dator. Du kan exempelvis utmana dina vänner i olika frågesport eller bara ta en kopp kaffe och språka lite vid ett digitalt kafferep. 

Alla aktiviteter sker via den digitala plattformen Microsoft Teams, som finns att ladda ner som app och kan användas kostnadsfritt. Det är gratis att delta i aktiviteterna.

Så här gör du för att ansluta första gången.

 1. Alla aktiviteter sker via den digitala plattformen Microsoft Teams, som finns att ladda ner som app och kan användas kostnadsfritt. Det är gratis att delta i aktiviteterna.
 2. Du ordnar själv en digital enhet (dator, surfplatta eller smart telefon) och du behöver ha tillgång till internet. Följande digitala enheter kan du använda:
  • Smart mobiltelefon (Iphone eller Android)
  • Surfplatta (Iphone eller Android)
  • Dator - via webbläsaren
 3. När det är dags för en aktivitet som du vill vara med på klickar du på den röda knappen "Anslut till digital träffpunkt". Om du har installerat appen Microsoft Teams öppnas appen automatiskt och du är nu med i den digitala aktiviteten.

Behöver du hjälp?

Kontakta samordnare via telefon eller mail för att ta del av instruktioner och information hur du laddar ned appen Microsoft Teams som du ska använda för att delta i digital Träffpunkt. Det finns en manual att hämta på träffpunkt Gislow och du kan också få denna skickad till din e-post. Du kan kontakta samordnare genom att skicka e-post eller att ringa.

Skicka e-post till samordnare för digital Träffpunkt.

Ring samordnare för digital Träffpunkt på 0371- 815 32.

Digital Träffpunkt – program januari 2022

Under januari månad är programpunkten "Vi bekantar oss med den nya digitala träffpunkten" inplanerad. Här får du chansen att prova på och testa dig fram, och du kan ta en kopp kaffe eller te tillsammans med andra digitalt. I februari och framåt kommer programpunkten finnas kvar varje måndag kl.10.00.

Varmt välkommen!

Program för januari 2022

Måndag 17 januari

 • 14.00–15.00 Vi bekantar oss med den nya digitala träffpunkten.

Tisdag 18 januari

 • 10.00–11.00 Vi bekantar oss med den nya digitala träffpunkten.
 • 14.00–15.00 Liten filmvisning via Seniorportalen - Kafferepet ett litet sött minne. Vi samtalar kring filmen, hur upplevde vi det förr?

Torsdag 20 januari

 • 10.00–11.00 Vi bekantar oss med den nya digitala träffpunkten och dricker en kopp kaffe/te tillsammans digitalt. Vi samtalar kring vad som intresserar för stunden.
 • 14.00–15.00 Gåtor. Roliga och kluriga frågor, har papper och penna redo.

Måndag 24 januari

 • 14.00–15.00 Vi bekantar oss med den nya digitala träffpunkten och dricker en kopp kaffe/te tillsammans digitalt.

Tisdag 25 januari

 • 10.00–11.00 Vi bekantar oss med den nya digitala träffpunkten och dricker en kopp kaffe/te tillsammans digitalt.
 • 14.00–15.00 Gissa porträtt. Har penna o papper redo och en kopp kaffe eller te.

Måndag 31 januari

 • 10.00–11.00 Vi bekantar oss med den nya digitala träffpunkten och dricker en kopp kaffe/te tillsammans digitalt.
 • 14.00–15.00 Yogarörelse och enkla andningsövningar i sittande position detta visas via seniorportalen, Yoga starta 14.10.

Med reservation för ändringar.

Sidan uppdaterades senast: