Gislaveds kommun logotyp

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Nattvandring, föreningsvandring

Nattvandringarna har visat sig ha positiva effekter både hos allmänheten med även föreningarna har framfört positiva uppfattningar om vandringarna.

Nattvandringarna sker mellan veckorna 18-24 och 32-40. Verksamheten pågår fredag- och lördagskvällar mellan klockan 19.00-02.00 med fyra föreningsaktiva, lägst 21 år, vid varje pass. De föreningsaktiva ska vistas runt om i aktuell ort och bland annat finnas till för ungdomar.

Nattvandring genomförs i aktuell ort, utifrån resultat från trygghetvandringar som genomförts.

Avtal om deltagande kommer att skrivas med förening och ersättning för genomförd helg utgår med 6 000 kr. Föreningen skall föra register över de personer som deltager i vandringen och fylla i en loggbok med information om kvällarna.

Föreningsrepresentanterna bär reflexvästar som anger att man är nattvandrare. Kommunen tillhandahåller nödvändig utrustning.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidan