Sök lediga tider i sporthallar/gymnastiksalar

Här kan du se men även görra en bokningsförfrågan av halltider i gymnastiksalar och sporthallar.

Bokningsförfrågningar hanteras helgfri vardag fram till klockan 15.00. Görs bokningsförfrågningar efter klockan 15.00 hanteras det kommande helgfri vardag.

Schemat är öppet 30 dagar framåt i tiden, för bokning längre fram, kontakta kommunens kontaktcenter.

Passagebricka för obemannade idrottshallar kostar 100kr/st.

OBS! för obemannade idrottsanläggningar (Gyllenfors, Gullvivan, Johanorre, Sörgården, Åtterås, Törås, Ölmestad, Rönneljung, konstgräsplan, Nordin Sportcenter och Anderstorps sporthall behövs passagebricka. Brickan hämtas i kommunhuset, Gislaved. Brickan kostar 100 kronor.

För att göra bokningsförfrågan av lokal måste man vara 18 år.

Se/boka lediga tider i gymnastiksalar och sporthallarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För att logga in i föreningsportalen, klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterades senast: 2020-10-06