Love minns tidigare somrar

Love undrar om du minns de tidigare somrarna med Sommarliv? Love bjuder dig på lite härliga minnen.

Torsdagskvällar i Dalenparken

Under fyra torsdagskvällar första sommaren träffades alla i Dalenparken, njöt av god picknickmat, lyssnade på konserter, sjöng med i Stubbes allsång och hoppade i hoppborgar tillsammans. Minns du hur mycket folk det var och hur häftigt det var att få se Kaliffa och SaRaha?

Gladiatorernas hinderbana

Du kanske var med på Gladiatorernas hinderbana den där regniga söndagen utanför Gislehallen? Gladiatorerna var visst rätt tuffa men vi har hört att det var flera som klarade sig genom banan. Eller var du en av de som stod i den långa autografkön för att få träffa Anton Ewald i Anderstorp? Vi minns att det var en varm och härlig dag som passade perfekt för picknick med familjen.

Sommarlivsfestivalen och Popup-biblioteket

Vi minns även Sommarlivsfestivalen med De vet du bakom Glashuset. Det fanns hoppborgar, det såldes goa hamburgare och alla som kom kunde testa på en femkamp. Folk blev som tokiga när artisterna skulle åka i sin lepoardfärgade bil, de kunde ju knappt komma fram!

Du minns väl alla mysiga pysselhäng i Popup-bibliotekets och Kulturplatåns tält under sommaren? Biblioteket hade lagt fram trasmattor, ställt upp bra böcker och Kulturplatån hade lagt fram allt sitt pyssel. Det var även en och annan som fick sitt ansikte och händerna målat.

Första året året med husvagn

Förra året gjorde husvagnen entré, minns du alla graffitiworkshops och knasiga upptåg som fritidsledarna hade för sig på badstränderna? Den bästa platsen måste varit på Torget i Reftele, det trycktes mycket pins och spelades schack. Barnen ville inte följa med in och handla på Tempo utan stannade kvar och målade vackra mandala på torget.

Vi önskar en härlig sommar även i år med många goa minnen.
Vi ses!

Sidan uppdaterades senast: 2020-06-10