stort hus med röda stolpar och runda fönster

Kultur

Kommunen erbjuder ett händelserikt utbud av kulturaktiviteter, både som utbildning och som fritidsaktivitet. Från musik, dans, konst, teater och litteratur till naturreservat, industrimuseum, sjutton hembygdsföreningar, forskarföreningar, studieförbund och arrangörsföreningar. Du kan till och med bilda en egen förening!

Upplev, upptäck och engagera dig

Möjligheterna är närmast oändliga, det finns helt enkelt något för oss alla. Det är endast din nivå av intresse som sätter gränsen för hur mycket du kan uppleva, upptäcka och engagera.

Folk och Kultur och Gislaved samarbetar för att skapa lokal kulturpolitisk mötesplats

 

"Vi vill synliggöra det rika kulturliv som finns i hela Sverige" säger Magnus Johnsson, kulturchef i Gislaveds kommun.

 

Det kulturpolitiska konventet Folk och Kultur hålls digitalt 2021länk till annan webbplats. För den som befinner sig i Gislaved kommer det ändå finnas möjlighet att mötas fysiskt i anslutning till konventet. I Glashuset kommer ett satellitkonvent hållas inom ramarna för Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Syftet är att skapa inspiration, dialog och nya möten kring kulturens roll i samhällsutvecklingen. Den lokala mötesplatsen är ett resultat av ett samarbete mellan Folk och Kultur och Gislaveds kommun.

Läs hela artikeln på Kulturplatåns webbplats.länk till annan webbplats

Kulturprogrammet våren 2021

Vi erbjuder en mängd arrangemang, evenemang och andra kulturaktiviteter.

Kulturprogrammet för våren 2021

körsbärsblommor med texten Kulturvår 2021

Sidan uppdaterades senast: 2021-01-12