Gyllengårdens förskola

Gyllengårdens förskola ligger i östra delen av Gislaveds tätort med närhet till skog och natur.

På förskolan finns fem avdelningar: Junibacken och Katthult för yngre barn, Bullerbyn och Villa Villekulla för äldre barn och en utvidgad syskonavdelning, Saltkråkan för barn i åldrarna 1-5 år.

Vi erbjuder alla barn en rolig, trygg och lärorik verksamhet. På förskolan har vi olika miljöer som inbjuder till lek och lärande. Vi har en stor utegård som är rik på många möjligheter såsom gemensamma aktiviteter till lek och samarbete.

I de gemensamma rummen finns en ateljé, smartboard, sandlek, skoaffär, liten skrivhörna, ett ljusbord, ett litet bibliotek med böcker på olika språk och en läshörna.

Leken och omsorg är viktig på Gyllengården. I leken främjas kreativiteten och nyfikenheten och glädje att lära sig. Vi låter barnen få inflytande i vardagen och ta ansvar efter sin förmåga, för sig själv och sitt handlande. Vi erbjuder föräldrarna en möjlighet att vara delaktiga i verksamheten.

Kontaktinformation (direktkontakt)

Rektor Ann-Charlotte Spånberg

Ring Gyllengårdens förskola, avdelning Bullerbyn: 0371-812 08
Ring Gyllengårdens förskola, avdelning Junibacken: 0371-815 59
Ring Gyllengårdens förskola, avdelning Saltkråkan: 0371-813 47
Ring Gyllengårdens förskola, avdelning Katthult: 0371-816 36Ring Gyllengårdens förskola, avdelning Villa Villekulla: 0371-816 34

Besöksadress:
Ringvägen 7, Gislaved

Sidan uppdaterades senast: