Åsenskolan, Anderstorp

Vår skola och närmiljö

Åsenskolan i Anderstorp är en 7-9 skola med cirka 300 elever fördelade på 12 klasser. Skolan byggdes i slutet av 1960-talet. Med tiden har verksamheterna förändrats vilket ställer andra krav på skolans lokaler. Därför genomfördes en stor renovering under 2007. Nu har vi vackra och ändamålsenliga lokaler.

Skolan ligger centralt i samhället med äldre villabebyggelse samt hyreshus i upptagningsområdet. Inom samma område ligger sporthall, simhall, bibliotek och kommunala musikskolan. Skog och natur ligger på gångavstånd.

Vår verksamhet

Vi strävar efter att Åsenskolan ska vara en nytänkande, kreativ skola med höga förväntningar på elever och personal. Skolan ska präglas av kommunikativ, meningsfull undervisning i en trygg miljö.

Genom samarbete och goda relationer strävar vi mot att vårt arbete leder till trygga, glada och omtänksamma elever med fokus på sin egen kunskapsutveckling.

Fritidsgården Carlo

I anslutning till Åsenskolan finns fritidsgården Carlo. Fritidsgården har ett varierande program. Här kan du bland annat spela biljard, fotbollsspel eller bara ta det lite lugnt.

Carlo är öppen både på dagtid och kvällstid.

Läs mer om öppettiderna på fritidsgården Carlo.

Kontaktinformation (direktkontakt)

Rektor Mattias Bennet

Ring Fritidsgården Carlo 0371-826 61

Besöksadress:
Storgatan 30, Anderstorp

Sidan uppdaterades senast: