Elevinformation

Webbtjänster
Mycket av kommunens och skolans information till elever finns numera tillgängligt på webben.

Gislaveds kommun registrerar dina personuppgifter i skoladministrativa register, lärplattformar, meddelandesystem, schemasystem, boenderegister och i register för statistik och uppföljning. Här kan du hitta information om hur personuppgifter hanteras. Pdf, 145.4 kB.

Office 365 – e-postprogram
Används av elever och personal.

Inloggning office 365 Länk till annan webbplats.

Vklass - informationskanal och lärplattform
Används för kommunikation mellan lärare och elever. Här läggs aktuella nyheter och dokument som gäller alla elever på skolan. Vklass används dessutom i kommunikationen mellan lärare och olika undervisningsgrupper. Alla kan nå Vklass på vilken dator eller mobil som helst, och det är viktigt att gå in här och läsa nyheter varje dag.

Inloggning till Vklass. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Guide till Vklass Pdf, 1.5 MB.

Datorer
Om du läser grundläggande/gymnasiekurser finns det datorer att låna i receptionen under dagtid när du är på plats i skolan. IT support hittar du på andra våning i sal C232.

Matställen
På skolan finns cafe´ Oasen där du kan köpa fika,mackor, frukt med mera. Lunch kan du köpa i Gisle skolrestaurang eller på Matkulturen i Glashuset. Som vuxenstuderande har du även tillgång till pentry/lunchrum utrustat med kylskåp och microvågsugn.

Skolans öppettider
Skolans entredörrar är öppna mån – fre 07:15 – 16:00.

Parkering
Framför skolans huvudentré finns en stor gratisparkering.


Sidan uppdaterades senast: