Gislaveds kommun logotyp

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Ny Va-infrastruktur i Öreryd

Naijbygg AB har fått i uppdrag av Gislaveds kommun att bygga ett nytt avloppsreningsverk i Öreryd. Gislaveds kommun kommer även att anlägga nya vatten- och avloppsledningar. Arbetet påbörjades den 23 oktober och förväntas vara klart till sommaren 2024.

Tack vare den nya VA-infrastrukturen kommer boende i Öreryd att kunna ansluta sig till det allmänna vatten- och avloppsnätet och därigenom få tillgång till säkra och pålitliga vatten- och avloppstjänster. Det nya avloppsreningsverket kommer att minska utsläppen av föroreningar till Nissan och därmed bidra till en bättre miljö. Det nya avloppsreningsverket och VA-ledningarna är en viktig satsning för Öreryd. Den kommer att förbättra miljön, öka tryggheten och skapa nya möjligheter för fastighetsägarna. Gislaved kommun kommer att informera om projektets framsteg och eventuella förändringar i tidplanen här på hemsidan.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

08.00-16.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

12.00-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag 8-16, tisdag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.