Gislaveds kommun logotyp

Direktkontakt

Enter Gislaved AB

Telefon: 0371-80600
E-post: info@entergislaved.se

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Flytta ditt företag hit

Välkommen till Gislaveds kommun och Gnosjöregionen! Vi erbjuder en miljö där företagare, kommun och invånare samverkar för ett framgångsrikt näringsliv och utveckling av samhället.

Vill du etablera ny verksamhet, utöka eller flytta ditt företag hit? Då finns vi här för dig! Ring eller maila till vårt kontaktcenter eller näringslivsbolag så hjälper de dig.

Ledig mark

Gislaveds kommun har planlagd industrimark i samtliga tätorter. Vi har tagit fram en interaktiv karta som du lätt kan navigera i för att se var marken finns och hur mycket den kostar. Se ledig mark för etableringar i vårt kartsystem

Lediga lokaler

Business Gnosjöregionen (BGR) har tagit fram en plattform som visar lediga fastigheter att hyra/köpa/sälja. Här finns även uppgifter till fastighetsägare om du letar efter en lägenhet.
BGRs plattform för fastigheter i Gnosjöregionen.

Om kommunen

Området är unikt i Sverige med många lokalt ägda företag som engagerar sig i samhällutvecklingen. Kommunen är en familjevänlig kommun med en väl fungerande äldreomsorg och många skolor. Det finns ett rikt kulturutbud inom bland annat konst och musik. Vi är nästan 30 000 invånare och vi har ett rikt och inspirerande föreningsliv.

Gislaveds kommun är en del av Gnosjöregionen

Kommunen är en del av Gnosjöregionen i Småland, en region som är känd för sin entreprenörsanda. Vi är stolta över våra företag som till största delen består av en mycket varierad industri med en hög specialistkompetens inom olika områden. Vi har också en stor variation av service och tjänsteföretag, butiker i alla våra orter samt ett rikt skogsbruk och lantbruk.

Vi har många kända varumärken som Skeppshultcykeln, Skeppshults gjuteri, Rapid, Isaberg Mountain Resort, Hestra Handsken, Åsas tomtebod, Golvabia, Stolab, Etac hjälpmedel med flera.

Kommunikationer

Det är lätt att hitta hit och även ta sig till kringliggande städer: riksväg 26 (Nissastigen) till Halmstad och Jönköping samt riksväg 27 till Växjö och Göteborg. Närmaste flygplatser är Jönköping, Växjö och Landvetter. Det finns också järnvägslinjerna Halmstad - Nässjö, Kust-till-kustbanan mellan Göteborg och Kalmar samt ett flertal busslinjer.

Du är hjärtligt välkommen till oss, här finner du både stadsmiljö och landsbygd, 388 sjöar och en fantastisk natur.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Besök och telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.