Gislaveds kommun logotyp

Den här nyheten är äldre än ett år.

Tidningens framsida pryds av en rosa leksaksbjörn omgiven av färgglada klossar och leksaker. Baksidan visar vattnets kretslopp.

Nytt nummer av kommuntidningen G

Senast uppdaterad 31 januari 2023

Lustfyllt lärande, utbildning och bostadsutveckling – det och mycket mer kan du läsa om i senaste numret av kommuntidningen som kommer i brevlådan under onsdagen.

Under onsdagen kommer det senaste numret av kommuntidningen G till kommunens alla hushåll. I tidningen som denna gång har temat lärande, kan du bland annat möta några av våra medarbetare som på olika sätt arbetar med att lära ut, och själv lära dig mer om hur vissa processer inom kommunens verksamheter går till.

Kommunens dramapedagog Alexandra Sahlin berättar om allt man kan lära sig genom teatern, Cecilia Håkansson och Malin Brandel visar upp det lustfyllda arbetsredskapet NTA och musikskolechefen Veronica Lorentzson förklarar att magiska saker händer i hjärnan när du spelar ett instrument. Lär dig om vattnets kretslopp och hur det går till när ett nytt bostadsområde växer fram. I tidningen kan du också ta del av mandatfördelningen för perioden 2023-2026.

Fokus på två mindre orter i kommunen

Precis som i föregående nummer av tidningen fokuserar vi lite extra på en eller två av kommunens orter. Vi har i föregående nummer skrivit om alla de större orterna i kommunen och går nu vidare till de lite mindre. Denna gång har vi besökt Öreryd och Alabo. Läs om Anneli som drivit ridskola i över 30 år och Therese som lämnade stadslivet för att odla ekologiskt på landet.

Har du inte fått någon tidning i brevlådan? Hör av dig till oss!

Du kan även läsa tidningen digitalt eller ladda ner en kopia av det nummer du vill läsa.

Kontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

08.00-16.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

12.00-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag 8-16, tisdag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.