Gislaveds kommun logotyp

Stipendiekonsert med LaGaylia Frazier

Senast uppdaterad 13 mars 2024

Den årliga stipendiekonserten för musikskoleelever får i år en extra guldkant tack vare ett bidrag från kommunens jubileumspott.

På onsdag den 13 mars är det dags för den årliga stipendiekonserten för elever på musikskolan. Evenemanget är ett mångårigt samarbete mellan Gislaved Rotaryförening och musikskolan där musikstipendium delas ut som ett stöd och en uppmuntran till musikaliskt ambitiösa elever.

På konserten framträder stipendiaterna, flera ensembler och orkestrar från musikskolan. Tack vare beviljat stöd från kommunens jubileumspott, får stipendiekonserten i år lite extra stjärnglans, av ingen mindre än Amerikansk-svenska sångerskan LaGaylia Frazier.

– Vi är så glada över att ha fått ta del av jubileumspotten. Det sätter verkligen en extra guldkant på stipendiekonserten att LaGaylia Frazier gästar oss. Även om konserten alltid är jättebra så tror vi att en gästartist kan göra att fler kommer och på så sätt får upp ögonen för vår fina musikskola och de duktiga musiker vi har i kommunen, säger Jaana Ek från Gislaved Rotaryförening.

Gratis och öppet för alla

Konserten är kostnadsfri och öppen för alla, men det finns ett begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. Välkommen!

Datum: 13 mars

Tid: kl. 18:00

Plats: Konserthuset i Gislaved

Om musikstipendiet

Gislaveds Rotaryförenings musikstipendium delas ut en gång per år sedan 1999 och är tänkt som ett stöd och en uppmuntran till musikaliskt ambitiösa elever på Musikskolan i Gislaved. Stipendiet ska användas till kurser, instrumentköp eller annat ändamål som främjar elevens musikaliska utveckling.

Kontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Besök och telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.