Gislaveds kommun logotyp

Hur upplever du kommunikationen i Vklass?

Senast uppdaterad 11 juni 2024

Vi vill veta vad du som vårdnadshavare tycker! Besvara enkäten om Vklass för att hjälpa oss att förbättra och utveckla kommunikationen i lärplattformen.

I dagens samhälle är mycket av kommunikationen digital, så även i förskola, fritidshem, grundskola, anpassad grundskola, gymnasieskola och anpassad gymnasieskola. Vår kommunikation med dig som vårdnadshavare sker till stor del i Vklass. Under denna termin har det skett en del förändringar i Vklass, vi vill därför passa på att se över hur ni upplever kommunikationen.

– Det är av största vikt för oss att kommunikationen är informativ, enkel att ta till sig och tydlig. Vi vill att alla vårdnadshavare ska vara nöjda. Därför behöver vi veta vad du tycker så att vi har möjlighet att förändra och förbättra – det du tycker är viktigt för oss, säger Maria Pettersson, utvecklingsstrateg på utbildningsförvaltningen.

Hjälp oss genom att fylla i enkäten

Alla vårdnadshavare har fått enkäten utskickad via Vklass, men har du ännu inte besvarat den så kan du följa länken nedan. Självklart är dina svar anonyma.

Besvara enkäten.

Vad händer sen?

Utifrån svaren i enkäten kan vi se vad vi behöver arbeta vidare med för att förbättra och utveckla kommunikationen i Vklass.

Förändringar i Vklass

Vi har tidigare berättat om de förändringar som nyligen gjorts i Vklass. Förändringarna görs för att öka säkerheten i systemet men också för att det ska bli enklare och mer användarvänligt för såväl pedagoger och elever som för dig som vårdnadshavare.

Läs mer i nyheten: Missa inte viktig information i Vklass.

Kontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

08.00-16.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

12.00-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag 8-16, tisdag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.