Gislaveds kommun logotyp

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Flyttning av fordon

Kommunen kan flytta fordon som står felaktigt uppställda eller anses övergivna (oftast fordonsvrak) på kommunägd mark. Vi samarbetar med Polisen i dessa ärenden. När fordon omhändertas körs de till en uppställningsplats innan de eventuellt skrotas.

Om ett registrerat fordon står felaktigt uppställt på privat mark är det markägarens ansvar att underrätta fordonsägaren om att fordonet måste flyttas. Om försöken att få fordonet avlägsnat av fordonsägaren misslyckas, kan markägaren begära beslut om flyttning av kommunen.

För att begära att Gislaveds kommun ska utföra flyttning av fordon från privat mark använder du dig av vår e-tjänst. Markägaren kan i dessa fall få stå för kostnaden för flyttningen.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Besök och telefon

Måndag

09.00-15.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

11.30-12.30

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.