Gislaveds kommun logotyp

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Föreningsportal

Fritid- och kulturföreningar söker alla bidrag via kommunens föreningsportal.

Allmän information om föreningsportalen

I Föreningsportalen kan du som förening söka bidrag, boka lokaler, uppdatera föreningsuppgifter, ta del av föreningskatalogen samt följa föreningens ärenden under Mina sidor.

I portalen finns det olika valmöjligheter; boka lokaler, närvaroregistrera, söka bidrag och ändra eller redigera föreningens uppgifter.

BankID krävs för åtkomst

Det krävs BankID för att komma in i föreningsportalen. För att kunna logga in med bank-ID ska du först lämna in en fullmakt till fritid- och folkhälsoavdelningen.

Använd rätt webbläsare

För att kunna använda alla funktioner i Föreningsportalen behöver du använda webbläsaren Chrome, som är kostnadsfri. Har du inte den installerad på din dator, surfplatta eller mobil så kan du ladda ner och installera den gratis. Ladda ner webbläsaren Chrome.

Söka bidrag

Alla bidragsansökningar ska ske i föreningsportalen. Beroende på typ av förening, varierar det vilka bidrag föreningen har möjlighet att ansöka om.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

08.00-16.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

12.00-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag 8-16, tisdag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.