Gislaveds kommun logotyp

Direktkontakt

Turistinformation
Enter Gislaved
Telefon: 0371-844 99
E-post: turism@entergislaved.se

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Turistinformation

Information för dig som besöker Gislaveds kommun.

paddla kanot

I Isabergsregionen erbjuder vi något för alla; äventyrsaktiviteter, 388 sjöar, lummiga skogar, naturreservat, södra Sveriges största skidbacke Isaberg, äventyrscenter med mountainbikeleder, downhill, rodel och höghöjdsbana. Vi erbjuder racing i världsklass och fascinerande kulturupplevelser och sevärdheter. Välkommen att besöka Isabergsregionen!

På webbplatsen visitisabergsregionen kan du ta del av vår evenemangskalender. Där hittar du olika aktiviteter som är på gång i vår kommun.

Besök webbplatsen visitisabergsregionen.se

Turistbyrå

På våra turistbyråer och infopoints får du tips om utflyktsmål, boenden, var du kan äta, shoppa eller hämta broschyrer. Besök oss gärna – vi är till för dig!

Turistbyåer i kommunen

Vi har två turistbyråer i vår kommun från norr till söder och en turistbyrå i Fegen som drivs tillsammans med Svenljunga och Falkenbergs kommuner. Dessutom finns det digitala inforamtionsskärmar som speglar turist- och informationssajten visitisabergsregionen. En skärm är placerad vid anslagstavlan bredvid torget i Gislaved.

Infopoints

Runtom i kommunen finns även ett antal infopoints. Du hittar dem på Hotell Nissastigen, Skeppshults Gjuteri, Stora Segerstad, Hestra Guesthouse, Gislaveds Industrimuseum och Isaberg Mountain Resort.

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

08.00-16.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

12.00-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag 8-16, tisdag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.