Gislaveds kommun logotyp

Direktkontakt

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Internationella utbyten

Är du nyfiken på att vara med på ett ungdomsutbyte med andra länder?

Ungdomsutbyten

Är du nyfiken på att vara med på ett ungdomsutbyte med andra länder? Vill du göra det själv, tillsammans med dina vänner eller med din grupp? Eller vill du kanske hoppa in i ett projekt som håller på just nu?

Så kallade ungdomsutbyten går ut på att du tillsammans med ungdomar från andra länder genomför ett projekt, hemma i Sverige eller i ett annat land. Det brukar handla om sju projektdagar och två resdagar i varje projekt, men det kan variera. Efter att projektet är avslutat får du ett Youthpass som talar om vilka kompetenser du har använt och lärt dig i projektet. Detta kan du ha med i ditt CV.

Projektkontor

På projektkontoret kan du komma med dina egna idéer och tankar om det du vill förändra i samhället både på en lokal, regional, nationell eller internationell nivå. Du har möjlighet att komma med idéer om projekt du vill skapa och få hjälp med att förverkliga det och eventuellt söka medel för det.

Kanske vill du utföra ett solidaritetsprojekt i kommunen? Eller söka medel för ett ungdomsutbyte med ett annat europeiskt land?

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i sommar

Måndag:

08.00-16.00

Tisdag:

08.00-16.00

Onsdag:

08.00-16.00

Torsdag:

08.00-16.00

Fredag:

08.00-16.00

Andra öppettider kan förekomma i samband helgdagar.