Gislaveds kommun logotyp

Kontaktcenter

Skicka e-post till kommunen (e-postmeddelanden blir en allmän handling)
Ring kontaktcenter på telefon: 0371-810 00

Felanmälan och synpunkter
Ställ en fråga
Lämna en synpunkt
Gör en felanmälan

Organisationsbild

Här kan du läsa om hur kommunen är organiserad.

Politisk organisation

Kommunfullmäktige är kommunens högsta beslutande organ. Kommunfullmäktige utser en kommunstyrelse, beslutar om vilka nämnder som ska finnas och hur arbetet mellan dem ska fördelas.

Nämnderna ansvarar för den service som kommunen ska tillhandahålla. Nämnderna fattar också beslut inom sina specifika verksamhetsområden och prioriterar hur budgeten ska fördelas inom den egna verksamheten.

Förvaltningsorganisation

Förvaltningen består av de tjänstepersoner som arbetar i kommunen och som utför det dagliga arbetet i kommunens verksamheter. Kommunens tjänstepersoner utreder och förser politikerna med beslutsunderlag samt verkställer de beslut som fattats av politikerna.

Kommunens förvaltning är indelad i ett antal avdelningar och enheter. Dessa leds av kommundirektören som är kommunens högsta tjänsteperson.

Organisationsbild

Här kan du se en karta över Gislaveds kommuns organisation. Klicka på bilden för att förstora den. Du kan även välja att ta del av organisationskartan som en pdf. Pdf, 97.6 kB.

Bild på hur Gislaveds kommuns förvaltningar, nämnder, bolag och stiftelser är organiserade.Förstora bilden

Sidans innehåll senast uppdaterat:

Saknar du någon information på denna sida, eller om du har någon synpunkt på hur vi kan förbättra den vill vi gärna veta det. Dela med dig av dina tankar genom att fylla i formuläret.Annat innehåll du kanske är intresserad av

Hitta på sidanKontakta kommunen

När du inte kan lösa ditt ärende genom vår webbplats är du välkommen att kontakta oss. Du kan ringa, skicka e-post eller fysiskt besöka oss.

Öppettider i kontaktcenter

Telefon

Måndag

08.00-16.00

Tisdag

09.00-15.00

Onsdag

09.00-15.00

Torsdag

09.00-15.00

Fredag

09.00-15.00

Lunchstängt:

12.00-12.30

Kontaktcenter har öppet för besök måndag 8-16, tisdag till fredag 9-16.

Andra öppettider kan förekomma i samband med helgdagar.