Utbildning och barnomsorg

Inloggning för vårdnadshavare


Ansökan och uppsägning av plats m.m. till förskola, fritidshem

Lärplattformen Vklass för förskola, grundskola, fritidshem, gymnasieskola

I Vklass får du löpande information, läxor, anmäler frånvaro, söker ledighet med mera. Här finns även pedagogiska planeringar och omdömen.

Båda tjänsterna kräver e-legitimation. Mer information om e‑legitimation hittar du hos din bank.

Vi hjälper ditt barn att få en bra värdegrund att stå på inför vuxenlivet. Vårt mål är att alla barn och ungdomar får de kompetenser och kunskaper som behövs idag och i framtiden. Låt ditt barn få bästa tänkbara förutsättningar.

Förskola och pedagogisk omsorg/familjedaghem

Förskolan och pedagogisk omsorg/familjedaghem är ett steg i det livslånga lärandet och har en god pedagogisk verksamhet. Verksamheten är rolig, trygg och lärorik för barnen som går där. Verksamheten riktar sig till barn mellan 1 och 6 år. Pedagogisk omsorg erbjuds istället för förskola. Verksamheten bedrivs i dagbarnvårdarnas hem.
Läs mer om förskola och pedagogisk omsorg

Fritidshem

Våra fritidshem ligger alltid i anslutning till grundskolorna i kommunen. Vi tar hand om ditt barn före och efter skoldagen när du behöver.
Läs mer om fritidshem

Förskoleklass

Förskoleklassen fungerar som en övergång mellan förskolan och skolan och kombinerar förskolans och skolans metodik och arbetssätt.
Läs mer om förskoleklassen

Grundskola

Vi erbjuder ditt barn en bra grundskola i Gislaveds kommun, oftast med kort avstånd från ditt hem. Våra duktiga pedagoger hjälper ditt barn att utvecklas och få med sig de kunskaper som behövs inför gymnasieskolan.
Läs mer om grundskolan

Särskola

Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt för elever i behov av särskilt stöd. I samråd med rektor för särskolan kan man välja att ha sitt barn integrerat i grundskolan eller i en särskoleenhet, allt utifrån barnets behov och förmågor.  Läs mer om särskolan

Gymnasieskola

Välkommen till en mycket fräsch och modern gymnasieskola. Vid Gislaveds Gymnasium finns många utbildningsmöjligheter för såväl ungdomar som vuxna. De flesta utbildningar ges vid skolan i Gislaved, men en del andra, mer praktiska utbildningar, är förlagda till mer ändamålsenliga lokaler. Gislaveds Gymnasium öppnar många vägar för framtiden, både för den som vill ut direkt i arbetslivet och för den som vill studera vidare.
Läs mer om Gislaveds Gymnasiumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fritidsgård

Ungdomar mellan 12 och 18 år är välkomna till kommunens fyra fritidsgårdar. Det är en öppen verksamhet som syftar till att under fria former underlätta och ge utrymme åt ungdomars möten.
Läs mer om fritidsgårdarna

Musikskola

Vi har ett mycket rikt musikliv i Gislaveds kommun. En stor anledning till det kan tillskrivas vår kommunala musikskola.
Läs mer om musikskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterades senast: 2020-07-01